Hof der Dingen - Spiraalsnijder en Creuset pot van Sandra Bekkari

Spiraalsnijder en Creuset pot Sandra Bekkari

Voedingsdeskundige, tv-chef, auteur én grondlegger van de Sana-methode - Sandea Bekkari gaat de geschiedenis in als de vrouw die haar volk gezond leerde eten.

Met haar kleurrijke recepten overtuigt ze zelfs de meest Bourgondische West-Vlaming: gezond eten en genieten gaan hand in hand. 

Wie ging nog niet aan de slag met een spiraalsnijder om courgette om te toveren tot een smakelijke pasta? 

 

"Aandacht geven aan gezonde voeding, dat is een vorm van zelfliefde", zei ze in een recent interview. 

Wanneer ze niet in haar Le Creuset roert, werkt ze volop aan haar eigen biologische kruidenlijn. Zo wordt elk gerecht een instant smaakbom.

Maar hoe pas je die principes toe als topatleet? Ooit zelf atlete op competitieniveau, weet Bekkari als geen ander hoe voeding sportieve prestaties beïnvloedt.

Wat heeft een atleet écht nodig om optimaal te presteren? Dát en zo veel meer wordt beantwoord tijdens een pittig debat op zondag 30 maart. 

Samen met Wim Opbrouck en Elke Weylandt duikt ze in de zin en onzin van sportdiëten.

 

Wist je dat deze kruiden worden verpakt door maatwerkbedrijf ODAS? In Bulskampveld kweken ze ook zelf kruiden, die je kan kopen in de Hofshop of proeven in het Hofcafé.